Geloof het of niet
Het "geheim" van bewust leven

Geloof het of niet - Ervaringen met het lichtwezen
Geloof het of niet - Ervaringen met het lichtweze

Boek titel: “Geloof het of niet”
Kosten incl. BTW: Boek gedrukt €22,-
E-book (PDF) €11,-
Verzendkosten incl. envelop: €5,-
Te bestellen via het formulier rechts op deze pagina.


Lieve Elena,

Ik heb jouw boek gelezen en wil het volgende met je delen.
Wanneer ik mijn indruk in één woord beschrijf, kom ik op: “RESPECT” (met hoofdletters).
Wanneer ik er meerdere woorden aan geef, dan schrijf ik je dit: Je hebt op bijzonder authentieke wijze een belangrijk deel van jouw levensverhaal gedeeld, waarbij je een aantal zeer bewogen gebeurtenissen, persoonlijke groei/inzicht en jouw bijdrage op het collectief duidelijk hebt beschreven. Door jouw openheid en kwetsbaarheid geef je een voorbeeld aan de lezer hoe iemand via zelfonderzoek en ontwikkeling tot haar/zijn eigen kern kan komen. Bovendien verstrek je inzicht in wat er nog meer tussen hemel en aarde speelt, in de vorm van (parasiterende)energieën, karma en andere invloeden uit vorige levens, buitenaardse en hybride levensvormen en nog veel meer.
Ik snap het belang van het boek in het tijdsportaal dat recentelijk (‘the great awakening’) geopend is en wat nog gaat komen. Boeken als deze laten mensen ‘out of the box’ kijken.
Heb het goed!....en nogmaals RESPECT.

Veel liefs,

René van Geffen


Lieve Elena,

Vanmiddag heb ik jouw boek uitgelezen.
Het is:
Adembenemend
Indrukwekkend
Moedig om je zo kwetsbaar op te stellen.
Intense belevingen waar ik koude rillingen van kreeg.
Heel veel levenservaring heb je opgedaan in brede zin van het woord op zowel spiritueel, emotioneel en op mentaal gebied.
Tjonge wat een heftige processen enerverend hoor!
Mooie ervaring met buitenaardsen en Egypte.
Wat mijn ervaring is met engelen/ meesters/ channelen/ begeleiders/ mediums dat dit uit de matrix komt en ik altijd oppas met wie er contact is (inserties) want voor mij zijn wij autonoom en soevereine wezens met liefde en kracht verbonden met alles in de kosmos vanuit ons hart waardoor we creëren en de autoriteit in ons zelf activeren dit zie ik ook bij jou.
Heel veel spirituele dingen die je aangeeft via jouw intuïtie spreken me erg aan!
Ik voel een grote verbondenheid met jou als prachtige Zielen-energie uit de oerbron.

Karen van Leer


Het is Elena gelukt om een krachtige spirituele boodschap, duidelijk en vooral vanuit haar eigen ervaringen met de lezer te delen. Het voelt alsof je Elena gaandeweg het boek persoonlijk kent. En het is dan een kleine stap om de spirituele reis in jezelf te ontdekken. De manier waarop het geschreven is zal een ieder die op zoek is naar bewustwording zeker aanspreken!

Liefs Jolanda Vleugel


Ik heb het boek in één adem uitgelezen en mijn vrouw ook. Mooi boek!! Respect!

Han Buchner


Ik heb jouw boek uit. Wat een indrukwekkend verhaal! De titel geeft het eigenlijk al aan.
Hoeveel levens kan een mens in dit leven leven? Of is het een samenvatting van alle vorige levens?
Jouw verhaal helpt me te leren loslaten en te laten komen wat komt. Acceptatie en verdraagzaamheid. Uit het hoofd en naar het hart.
Te vertrouwen op het innerlijk weten, hoe schokkend dat ook kan zijn als 'uitkomt' wat je al langer wist.

Bianca Akkermans


Ik moest het boek in één keer uitlezen. Het is ook prettig om te lezen. Wat veel om mee te maken en dat allemaal in één leven. Ook verdrietige ervaringen en hele bijzondere en mooie ervaringen. Ik vind het knap dat je zo positief en liefdevol in het leven staat. Bedankt dat ik je boek mocht lezen!

Jolanda van Kruijsbergen


Hoi Elena,

Geloof het of niet: toepasselijke tekst!
Ik heb me in deze materie niet echt verdiept. Ik denk en hoop altijd dat er ‘iets’ is tussen hemel en aarde. Ik kan en wil me niet voorstellen dat je maar 1 x leeft en dat er daarna niks meer is tot in de oneindigheid. Dat zou super saai zijn.
Wel heb ik je boek na het lezen van de eerste bladzijden weggelegd. Teveel info ineens en even niet te bevatten. Gisteren heb ik het in één keer uitgelezen. Respect voor jou!
Je hebt in dit leven meer levens geleefd dan wie ook. God wat heb je veel voor je kiezen gekregen. Ik bewonder je doorzettingsvermogen en je veerkracht! Het vermogen door te gaan en ervan te leren. Ook heb ik soms zitten lachen, je manier van schrijven, ik zie het zó voor me.
Door het lezen van het boek, dacht ik meteen aan een bijzonder moment: Op de dag van de begrafenis van mijn moeder ( ze stond voor het altaar opgebaard en wij zaten in de bank vlak achter haar) heb ik haar ziel op zien stijgen. Een mooie heldere bol. Nu weet ik dat ik niet gedroomd heb.

Jolande Thoonen


Lieve Elena ik heb je boek gelezen. Het is ontroerend, eerlijk, fascinerend. Ik ben ervan onder de indruk. Het raakt me ook. Woorden schieten te kort. De tranen rollen over mijn wangen.

Coby van Loon


Geloof het of niet: Een boek dat ik af en toe moest wegleggen om alles te laten indalen. Het is zo’n open en eerlijk boek, ik heb echt heel veel bewondering voor Elena. Ze laat je echt in het diepst van haar ziel kijken. Niet veel mensen durven dat zo. Ondanks dat komt niet echt naar voren dat je ook een hele gezellige en vrolijke vrouw bent. Dat mag zeker gemeld worden.
Bij mij is nu wel de vraag “Hoog sensitief” is dat een gave of een last? Elena heeft haar weg hierin gevonden, gelukkig, maar of iedereen die strijd aan kan weet ik niet.
Gelukkig loopt er dan een Elena rond die hiermee kan helpen vanuit haar ervaringen en expertise.
Dankjewel dat ik je boek mocht lezen.

Henriette Verstappen

AVG Privacy